Chestionar privind  continuarea proiectului privind accesul avocatului la date și sisteme informatice si de facilitare a realizarii anumitor activitati în format electronic

legal-2

Stimați colegi,

Grupul de lucru al Baroului Buzău privind proiectul legislativ  “digitalizarea” profesiei de avocat, vă solicită să completați și să predați chestionarul de mai jos la secretariatul Baroului Buzău, până cel mai târziu la data de 21.04.2023.

Acest chestionar se va regăsi , în format electronic,  pe site-ul Baroului Buzău, pe pagina de Facebook și pe grupul de WhatsApp al avocaților din Buzău, iar in format fizic la camera avocaților din sediile Judecătoriilor Buzău, Rm. Sărat, Pătârlagele și Pogoanele,  precum și la secretariatul Baroului Buzău.

Grupul de lucru vă roagă să tratați cu maximă seriozitate solicitarea de completare a chestionarului, având în vedere faptul că după centralizarea răspunsurilor dvs , va fi stabilit punctul de vedere comun al avocaților din Baroul Buzău cu privire la proiectul legislativ susmenționat, punct de vedere care va fi susținut atât în ședințele Consiliului UNBR , cât și la Congresul Avocaților.

Coordonator grup

Av. Alina Mihaela Dumitru